Logosmall

Maskers

Sorteer op:
Redken Color Extend Magnetics Deep Attracion Verzorgd het haar intensief, houdt de haarkleur levendig en geeft een stralende glans.
€19,95
Biedt intense voeding voor breekbaar, onhandelbaar en frizzy haar.
€17,95
Het Color Extend After Sun Masker is een intense herstellingsbehandeling voor gekleurd haar dat door blootstelling aan UV stralen, zeewater en chloor beschadigd is. Het maakt de kleur weer stralend en glanzend!
€19,95
Bevat de hoogste concentratie herstellende ceramide in de gehele lijn. Biedt intensief herstel, verzorging en kracht. Na 3 behandelingen is het haar 96% sterker. Dit is de vervanger van de Deep Fuel met verbeterde formule.
€21,95
Het repareert en vernieuwd het haar, brengt de hoofdhuid in optimale conditie. Mediceuticals Dual Therapy Masque is eenvoudig toepasbaar met onmiddelijk resultaat.

Het geeft een koel en fris gevoel op de huid en je voelt meteen dat het werkt, het ...
€56,00
Het geeft een koel en fris gevoel op de huid en je voelt meteen dat het werkt, het is een soort gezichtsmasker maar dan voor de hoofdhuid.
€27,95
Redken All Soft Heavy Cream Verbetert de handelbaarheid. Bijzonder rijke formule die het haar glanzend en soepel maakt.
€19,95
Voedende formule die droog, frizzy en chemisch behandeld haar hydrateert voor een hernieuwde zijdezachte body en veerkracht.
€22,95
Versterkend en herstellend masker. Met actief herstellend systeem dat diep in het haar dringt om het te beschermen.
€22,50
All Soft Mega Mask behoort tot een nieuwe generatie maskers van Redken. Dit diep hydraterend en intens verzorgende masker biedt verschillende voordelen tot wel 3 wasbeurten lang!
€20,50
Extreme Mega Mask behoort tot een nieuwe generatie maskers van Redken. Dit diep hydraterende en intens verzorgende masker biedt verschillende voordelen tot wel 3 wasbeurten lang!
€20,50
Color Extend Magnetics Mega Mask behoort tot een nieuwe generatie maskers van Redken. Dit diep hydraterende en intens verzorgende masker biedt verschillende voordelen tot wel 3 wasbeurten lang!
€20,50
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »