Logosmall

Shampoo

Sorteren op:
Redken Color Extend Magnetics Shampoo reinigt het haar terwijl de kleur behouden wordt en de vochtbalans wordt hersteld.
€17,95
De Redken All Soft Shampoo is een mild reinigende shampoo met een zijdezachte verzorging. De Shampoo maakt het haar soepel, handelbaar en glanzend.
€17,95
De Redken High Rise Volume Shampoo is een shampoo voor volumineus haar en is geschikt voor fijn en slap haar dat extra volume nodig heeft.
€17,95
De Redken Amino Mint Shampoo reinigt de vette hoofdhuid en verlicht de symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid.
€17,95
De Redken Extreme Length Shampoo zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€17,95
De Redken Blondage High Bright Shampoo is een shampoo met Vitamine C en Brightening Care Complex. Deze shampoo verwijdert onzuiverheden die het haar donkerder, dof en mat maken.
€19,95
De Redken All Soft Mega Curls Shampoo is speciaal ontwikkeld voor krullend haar. De shampoo reinigt, terwijl het ook intens voedt en geeft zachtheid aan extreem droge krullen en kroeshaar.
€19,95
Herstelt en versterkt het haar. Het haar ziet er gezonder uit en is beter handelbaar. Proteïnen versterken de vezellaag. Ceramiden versterken de schubbenlaag.
€19,95
De Redken Frizz Dismiss Shampoo is een Anti-Frizz Shampoo voor pluizig en onhandelbaar haar, reinigt het haar op milde wijze waardoor deze geschikt is voor dagelijks gebruik.
€16,95
De Redken Color Extend Blondage Shampoo is een kleur corrigerende shampoo voor blond haar en neutraliseert pigment en vermindert kopertonen in blond haar.
€18,95