Logosmall

Body & Shave

Sorteren op:
Sale -10%
De olie verzacht de baard en bereidt de huid voor op een gladde en comfortabele scheerbeurt zonder vette restjes achter te laten.
€15,95 €14,30
Kwaliteit, authenticiteit en betrouwbaarheid zijn de waarden van American Crew. American Crew heeft een uitgebreid aanbod van innovatieve scheer-, huid- en haarverzorgings & stylingproducten expliciet voor mannen.
€18,95
Sale -21%
Revitalizing Toner verzacht de huid na het scheren. Verstevigt en verfrist de pas geschoren huid.
€14,95 €11,75
Traditionele aftershave, originele formule met eucalyptus. Geschikt voor alle huidtypes.
€11,95
Deze heerlijke douchegel ruikt niet alleen bijzonder prettig, het draagt ook bij aan een perfecte lichaamsverzorging. De combinatie van unieke kruiden en citrusvruchten, zorgen ervoor dat je huid niet uitdroogt en daarom niet gaat irriteren.
€14,95
Proraso Sandalwood Aftershave Lotion laat de huid achter met een intense geur, diep gevoed en gekalmeerd.
€11,95
Shaving Soap Sandalwood is verrijk met sandelhout olie. Deze scheerzeep is meest geschikt voor de zwaardere baardgroei.
€7,95
Met Pre-Shave cream ervaart U een comfortabele en gladde scheerbeurt. Maakt baardharen zachter. Kalmeert en voorkomt irritatie.
€7,95
Met Pre-Shave cream ervaart U een comfortabele en gladde scheerbeurt. Maakt baardharen zachter. Kalmeert en voorkomt irritatie.
€7,95
Shaving Cream is speciaal ontworpen om een perfect glad scheerresultaat te behalen. Verkoelend en verfrissend. Geschikt voor elk huiddtype.
€7,95
Hydraterende scheercream uit een tube. Speciaal geschikt voor de vollere, dikke baarden. Ervaar een uitstekend gladde scheerbeurt.
€7,95
Shampoo, conditioner en douchegel in één. Reinigt, versterkt en hydrateert van top tot teen. De huid voelt natuurlijk aan en het haar wordt soepel.
€25,00