Logosmall

Maak kans op 25 euro shop tegoed!

Laat ons weten wat je van onze producten vindt!

Niet alleen voor ons, maar ook voor andere geïnteresseerden in onze producten, is het ontzettend interessant om te lezen wat een ander van een product vindt. En ja... Wij snappen ook dat iedereen het leuk vindt om daar iets voor terug te krijgen. Dus... Wij verloten elke maand onder de ingezonden reviews een tegoedbon van 25 euro, welke je in onze webshop kunt gebruiken. 

Hoe maak je elke maand kans?

Eigenlijk is het heel simpel. Uit alle reviews van de afgelopen maand, trekken wij 1 winnaar of winnares. Hij/zij ontvangt in een persoonlijke mail bericht van ons. In dit bericht ontvang je de kortingscode voor 25 euro. Je mag dus elke maand meedoen en met meerdere artikelen, tenminste als je er echt iets over te zeggen hebt natuurlijk. Reviews die niet waardevol zijn, worden niet geplaatst en dingen niet mee naar de 25 euro shoptegoed.

Hoe schrijf je een review?

Bij al onze producten, zie je onder de titel van het product "Schrijf je eigen review". Wanneer je hierop klikt, dan mag je 4 dingen invullen. Naam, email, aantal sterren dat je het product geeft en jouw beoordeling van het product. 

Let op! Je bent niet verplicht je email adres in te voeren bij het schrijven van een review, maarrrr.... wil je meedoen en kans maken op die 25 euro shop tegoed, dan moet je deze wel invullen, want anders kunnen we je niet benaderen, mocht je die maand gewonnen hebben. 

Veel succes!

Het team van Hair & Body

 


Echtheid Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.