Logosmall

L'ANZA Top kwaliteit haarverzorging

Officieel verkooppunt van L'ANZA.
Sorteren op:
De Lanza Healing Style Molding Paste is een veelzijdige stylingpasta voor lichte textuur en separatie.
€27,95
Lanza Healing Strength White Tea Shampoo bevat het CP Anti Aging Complex met krachtige anti-oxidanten om de tekenen van ouderdom te keren en om het haar weer kracht en een jeugdige uitstraling te geven. Versterkt slap, kwetsbaar haar.
€29,95
Stylingschuim, special ontwikkeld om direct bij de aanzet aan te brengen. Lichtgewicht, voor een sterke ondersteunende basis die het volume de hele dag vasthoudt
€24,95
L'ANZA Healing Curls Butter Whip Styling Foam is speciaal ontwikkeld om natuurlijke krul en slag te vormen en te definiëren.
€26,90
Silica van organische bamboo verbetert de dikte en stijfheid van de haarvezel. Keratin Healing System herstelt beschadigingen om ondersteuning en volume op te bouwen.
€29,95
Sulfaatvrije shampoo: extra milde reiniging. De organische Coix zaden kalmeren krullen & slag voor gestijlde kapsels.
€29,95
L'ANZA Color Preserving Shampoo bevat het unieke Flower Shield Complex dat de haarkleur beschermt tegen verbleken, de kleurpigmenten verzegelt en zorgt voor een optimaal kleurbehoud tot 107%!
€29,95
Alcoholvrije, superverstevigende gel. Gewichtsloze textuur, body en glans met lange houdbare stijl.
€24,95
Lanza Healing Strength Manuka Honey Conditioner bevat het CP Anti Aging Complex met krachtige anti-oxidanten om de tekenen van ouderdom te keren en om het haar weer kracht en een jeugdige uitstraling te geven.
Versterkt slap, kwetsbaar haar.
€27,95
Zoek jij een verzorgende en voedende haarspray?
Stop met zoeken en probeer de Keratin Healing Oil Hairspray van L'ANZA!
€28,95
De L'ANZA Healing Curls Curl Whirl Defining Crème is een definiërende crème, deze geeft zachte, flexibele ondersteuning.
€29,95
L'ANZA Trauma Treatment bevat het unieke Flower Shield Complex dat de haarkleur beschermt tegen verbleken, de kleurpigmenten verzegelt en zorgt voor een optimaal kleurbehoud tot 107%!
€29,95

Het L'ANZA verhaal

Al meer dan 30 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.