Logosmall

Treatments

Sorteren op:
Hydraterende en anti-frizz cream voor alle krultypes.
€23,95
De Redken Extreme Cat Hairspray is een verstevigende treatment voor beschadigd haar en versterkt en verzorgt het haar zonder het te verzwaren.
€19,95
De Redken Extreme Anti-Snap. Anti breuk leave-in behandeling voor beschadigd haar verzorgt en repareert gespleten haarpunten en versterkt en beschermt de glans van het haar.
€21,95
De Redken Extreme Length Leave-In zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€22,95
De Redken Acidic Bonding Concentrate versterkt en herstelt chemisch beschadigd haar.
€21,65
De Redken All Soft Heavy Cream is een heerlijk haarmasker voor droog haar en is een hydraterend haarmasker voor stug en weerbarstig haar.
€25,65
Redken Color Extend Magnetics Deep Attracion Verzorgd het haar intensief, houdt de haarkleur levendig en geeft een stralende glans.
€23,95
De Redken Frizz Dismiss Instant Deflate Oil-in-serum is een heerlijk serum dat het haar beschermt tegen vochtigheid en is geschikt voor gemiddeld tot grof haar met veel frizz en volume.
€20,95
De Redken Frizz Dismiss Rebel Tame Leave In is een control cream voor intense gladheid, frizz control en hittebescherming en is geschikt voor pluizig en onhandelbaar haar.
€20,95
Het Redken Frizz Dismiss Masker is een intense voeding voor breekbaar, onhandelbaar en frizzy haar. Het masker is verrijkt met babassu-olie en is geschikt voor alle haartypen.
€20,95