Logosmall

Klachten

Ben je ontevreden over onze dienstverlening of over de kwaliteit van onze producten? Of heb je andere klachten over Hair & Body? Maak deze dan aan ons bekend.

Je kunt je ongenoegen uiten per mail via onze contact pagina of per email adres op [email protected]. Uiteraard kun je ons ook bellen op telefoonnummer 0315-230199.

Afhandeling klachten

Reageer je per mail, dan mag je binnen 1 werkdag antwoord van ons verwachten. Reageer je per telefoon, dan spreekt het voor zich dat we er direct met je uit willen komen. In eerste instantie proberen we om er samen met jou uit te komen. Mocht dit onverhoopt niet lukken, naar ieders tevredenheid en het dreigt uit te lopen op een geschil, dan maken wij gebruik van de geschillencommissie van Webwinkel Keur.

Je kunt op de pagina van Webwinkel Keur aangeven wat precies je probleem is. Voor meer informatie of voor het indienen van een klacht, verwijzen wij je naar de "Klachten en geschillen pagina van Webwinkel Keur".


"Uiteraard spreken wij de wens uit dat het niet zo ver hoeft te komen, want ook wij willen graag alleen maar tevreden klanten. Laat het dus gerust weten aan ons, als iets je niet aan staat." 

Het team van Hair & Body

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »