Logosmall

MOROCCANOIL

Alle producten van Moroccanoil zijn verrijkt met arganolie en bieden een unieke benadering van haarverzorging en styling voor ieder haartype.
Sorteren op:
De Moroccanoil Thickening Lotion voedt, versterkt en verdikt het haar direct vanaf de aanzet tot aan de haarpunten. Geschikt voor fijn tot normaal haar.
€33,50
Moroccanoil Volumizing Mousse geeft medium tot fijn haar direct meer volume en versteviging. Deze gewichtloze stylingsmousse creëert meer volume en geeft body aan het haar.
€29,50
De Root Boost geeft het haar meer volume vanaf de haaraanzet. Root Boost geeft een krachtige stimulans aan de haarwortel als basis van het föhnen.
€30,50
Deze conditioner maakt het haar beter handelbaar en creëert gelijktijdig meer volume.
€27,00
Intensief verzorgende formule verrijkt met pure arganolie. Activeert het krulgeheugen en biedt langdurige controle en bescherming tegen kroezen en pluizen.
€39,50
Krul verbeterende shampoo op basis van arganolie die de elasticiteit, glans en handelbaarheid van het haar herstellen.
€28,50
De Intense Curl Cream is een leave-in conditioner, op basis van pure arganolie, met een diep hydraterend vermogen die futloze krullen weer tot leven brengt.
€36,80
Geeft definitie aan krullen en houdt ze in bedwang met optimale versteviging en een zachte, natuurlijke uitstraling.
€26,00
Moroccanoil Moisture Repair Shampoo maakt haar dat is beschadigd door kleuring, chemische bewerkingen of styling met hitte weer gezond.
€27,00
Niet zomaar een oplossing voor gespleten punten, Mending Infusion is een vitaminerijke formule met quinoa proteïnen die het haar voedt, verzorgt en versterkt.
€36,50
Beschadigd haar dat direct herstel nodig heeft kan met Moroccanoil Restorative Mask in 5 - 7 minuten een opwekkende behandeling ondergaan.
€45,00
Moroccanoil Moisture Repair Conditioner herstelt haar dat is beschadigd door kleuring, chemische bewerkingen of styling met hitte.
€27,00