Logosmall

Styling van The Insiders

Sorteren op:
De The Insiders Cntrl Slick Jimmy's Pomade is een makkelijk uit te wassen formule door de waterbasis, en geeft een old-school glans en heeft een verzorgende werking voor je hoofdhuid.
€27,75
De The Insiders Curl Crush Velvetine Styling Cream is een rijke, zijdezachte curl activator die je haar zacht en veerkrachtig maakt, en ook erg voedend en beschermend! Tijd om harde crispy en vette krullen te vergeten, en zeker geen pluis.
€32,75
De The Insiders Cntrl 2nd Day Matte Paste is een zachte, non-greasy paste die beweging, textuur en een matte uitstraling in je leven brengt.
€27,75
De The Insiders Cntrl Bossy Molding Paste is een sterke hold paste die het haar in shape brengt, maar houdt tegelijkertijd flexibel zodat je de hele dag met je handen door je haar kunt gaan. Met een zachte, licht glanzende finish.
€27,75
De The Insiders High Shine Vent Brush is een brush met natuurlijke borstelharen die zorgen voor een extra glanzend resultaat. Met zijn brede, speciaal gevormde design is deze allround vent borstel de perfecte borstel om te ontwarren.
€29,50
De The Insiders Ceramic Thermal Round Brush Small is een stijlvolle Brush en een absolute musthave voor de perfecte eindlook. Föhnen met deze föhnborstel zorgt voor een glanzende blow die de hele dag in model blijft.
€26,50
De The Insiders Glamorama Date Night Thickening Spray is een heerlijk Spray! Deze Spray voegt structuur toe, waardoor het haar een volume boost krijgt en langer in model blijft zitten.
€26,75
De The Insiders Undone Dip In The Ocean Beach Spray is een spray die volume, textuur en definitie toevoegt. Het versterkt de natuurlijk beweging in je haar, zonder kleverig te worden.
€26,75
De The Insiders Cntrl Editor Forming Cream is de ultieme helpende hand voor iedereen met kort tot middellang haar. Het creëert de perfecte combinatie van medium glans, medium hold en extra body voor een prachtig verzorgde finish.
€27,75
De The Insiders Undone Dip In The Ocean Beach Spray is een spray die volume, textuur en definitie toevoegt. Het versterkt de natuurlijk beweging in je haar, zonder kleverig te worden.
€15,00
De The Insiders Cntrl '76 Grooming Cream brengt je haar in vorm en creëert een perfecte nonchalante, verzorgde look. Geschikt voor alle haartypes.
€27,75