Logosmall

Wax

Sorteren op:
Welke look je ook kiest, het haar blijft goed zitten en je kan het haar gemakkelijk restylen.
€20,25
High impact finishing spray-wax. Spray voor een perfecte, warrige textuur. De aerosol geeft body en dimensie met een piekerige, satijn-matte finish.
€18,95
Sale -19%
De Kis Fibre Paste is een heerlijke paste om een professionele look te creëren, met de Fibre Paste finish je ieder kapsel in een handomdraai.
€15,90 €12,95
De Davines More Inside Shine Wax is ideaal voor een glanzend en een zachte gecontroleerde look.
€29,00
De Artistique YS Ultra Spyker is een harde, sneldrogende creme glue om extreme styling effecten te maken in kort haar. Neem de glue in de handpalm en scrunch het door het haar.
€16,70
De Artistique YS Shine Wax is een heerlijke glanswax voor glossy styling effecten. Verdeel de wax met de vingertoppen over en door het haar.
€13,10
De Davines More Inside Strong Dry Wax is ideaal voor die creatieve en extreme look.
€29,00
De Artistique YS Web Fibre is een vezelachtige wax voor gave flexibele styling. Verdeel de fibre in de hand en verwerk het in en over het haar.
€13,10
De Artistique YS Pomade is een flexibele styling. De pomade geeft controle en definitie zonder het haar te verzwaren.
€13,10
De Artistique YS Rewind Paste is een matte stylingpasta om een creatieve styling met een met een nonchalante textuur te creëren. Neem een kleine hoeveelheid in de hand en kneedt het door het haar.
€17,45
De Artistique YS Style Satin Shape heeft een flexibele vezelstructuur die ondersteuning geeft en helpt om krachtig stylen te creëren die gemakkelijk gestyled en gerestyled kunnen worden.
€17,45
De Artistique YS Style Groomy geeft volume, textuur en lang houdbare versteviging. Aanbrengen op handdoek droog haar en style vervolgens naar wens. Goed laten drogen.
€15,25