Logosmall

ghd... a good hair day

Geliefd over de hele wereld... a good hair day.
Sorteer op:
GA.MA Professional IQ Perfetto is de lichtste föhn ter wereld. Deze föhn weegt slechts 294 gram, en heeft een minimalistisch, revolutionair en een compact design.
€264,95
GHD Flight Travel Hairdryer. Elke dag is een good hair day met de GHD flight. Dit is de ultieme combinatie van een compact design en krachtige performance.
€59,75
GHD V Gold Classic Styler. Professionele styler perfect voor alle haarlengten. Creëer gladde losse lokken met een rauwe touch of krullen met textuur. A good hair day!
€189,95
Ontdek de GHD Gold Professionele styler, voor steiler, gladder, en gezonder uitziend haar. Deze is voorzien van dual-zone technologie voor een premium prestatie.
€177,95

ghd geliefd over de hele wereld

Samen met wetenschappers en stylisten werkt ghd aan baanbrekende innovaties die jou de controle geeft om ultieme resultaten en alle gewenste looks te creëren. ghd biedt alles wat je nodig hebt om het haar te drogen, stylen, krullen en beschermen op het hoogst mogelijke niveau. Daarom is dit beauty merk zo geliefd bij stylisten en vrouwen over de hele wereld. Bij ghd staat één ding voorop: a good hair day.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »