Logosmall

The KEVIN.MURPHY Experience!

KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty free.
Sorteren op:
Een flexibele styling crème met een medium hold die het haar een natuurlijke glans geeft.
€30,50
Een verdikkende shampoo. Ginger Root en Nettle Extracts versterken en verdichten fijn haar waardoor het haar en de hoofdhuid worden gerevitaliseerd en verfrist.
€35,95
De Kevin Murphy Plumping Set bestaat uit de Kevin Murphy Plumping Wash 500ml en de Plumping Rinse 500ml.
€109,50
De Kevin Murphy Killer Twirls verbetert de textuur van je haar. Deze leave-in crème definieert en hydrateert het haar.
€30,95
Dit is een pasta met een matte textuur en heeft een super sterke hold.
€30,50
Dit is een styling en treatment in een.. voor medium tot grof, krullend of golvend haar zorgt deze anti-frizz leave-in crème voor gedefinieerde krul.
€37,95
Fris blond tinten op met deze kleurversterkende shampoo. De toegevoegde lavendel pigmenten verhelderen dof en grauw haar op gebalanceerde manier en zorgen voor glans. Geschikt voor blond en grijs haar.
€29,50
Een super verzorgende en hydraterende shampoo voor normaal tot droog haar. Hydrate-me Wash is geschikt voor haar dat van nature droog is. De wash zit vol antioxidanten die het haar beschermen tegen verdere uitdroging en het een mooie gezonde glans geven.
€29,50
Kevin Murphy Session Spray Flex is een licht, flash-dry finishing spray met antistatische eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw haar de hele dag meegaat.
€30,50
De gewichtloze leave-in treatment is olie infused met Immortelle die het oxidatie- en verouderingsproces tegengaat.
€41,95
Een lichtgewicht textuurspray om het haar te finishen.
€31,50
Dit is een herstellende en volumineuze shampoo voor fijn en poreus haar dat beschadigd en/of gekleurd is.
€29,50

THE CHOICES WE MAKE
 
KEVIN.MURPHY staat voor fashion, session werk, performance based products, eco friendly en cruelty
free.
Wij ontwikkelen performance based haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten zijn gewichtloos, ontworpen om langdurig te presteren, geven het haar stevigheid en zijn bovendien parabeen- en sulfaatvrij!
 
ECO FRIENDLY
 
De natuurlijke ingrediënten die wij in onze haircare lijn gebruiken, worden op een manier verkregen die zo min mogeijk schade leveren aan het milieu. We kiezen in onze zoektocht voor bedrijven die gebruik maken van microteelt, biologische begroeiing of ecologische oogsttechnieken. Samen creëren wij veel afval. Wij willen hier op een verantwoorde manier mee omgaan. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen. Ze zitten voornamelijk in rechthoekige verpakkingen. Dit doen we niet voor niets. Door onze producten in deze vormen te verpakken past er enerzijds meer inhoud in, anderzijds gebruik je minder materiaal.