Logosmall

Mediceuticals

Sorteren op:
Behandeling voor o.a. fijn, dun, breekbaar en chemisch behandeld haar.
€33,75
Behandeling voor o.a. fijn, dun, breekbaar en chemisch behandeld haar.
€91,50
De Mediceuticals Therapeutic Rinse Conditioner is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€29,00
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€24,50
De Mediceuticals Hydroclenz Shampoo is geschikt voor normaal tot droog haar en voor mensen die te maken hebben met beginnende of gevorderd haaruitval (in combinatie met numinox of cellagen).
€22,00
Deze gel zorgt voor extra stevige houdbaarheid aan je kapsel.
Parfum vrije gel.
Laat geen schilfertjes achter in het haar.
€16,75
Dit is een actieve vochtregulerende conditioner en hydrateert de haarcortex. Color Retention Complex beschermt het haar tegen het vervagen van de kleur en maakt het haar niet zwaar. Bescherming tegen UVA/UVB straling. Voor glanzend, soepel en sterk h...
€78,75
De Mediceuticals Leave-in conditioner is een lichtgewicht product, welke erg lekker ruikt en een goede bescherming geeft aan het haar zonder dat je voelt dat er een product in zit.
€33,25
ZUIVEREND – DETOXIFIES – 100% CLEAN. PureZero non carcinogenic , DEA & MEA aminevrij. Zuiverend, verwijdert toxines en opeenstapelingen van cosmetica-restanten. Natuurlijk appel-azijncider ( anti-oxidant) reguleert de zuurgraad van het haar en de hoo...
€59,50
Dit is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€78,00
Deze Shampoo is voor mensen met een vette hoofdhuid.
€66,25
Deze shampoo is voor een droge en schilferige hoofdhuid, voor dagelijks gebruik.
€66,25

Mediceuticals - Dermatologic scalp, hair & skin solutions

 

MEDICEUTICALS is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen sinds 1964.

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

MEDICEUTICALS producten worden uitsluitend verkocht via daartoe gecertificeerde salons, spa’s en professionele haarklinieken. Na een gedegen salon/producttraining zijn zij toegerust om een juiste diagnose te stellen en een op maat gesneden advies te geven voor een juiste behandelmethode.

MEDICEUTICALS behandelingen worden reeds decennia lang toegepast door vele professionals in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Sinds de introductie van MEDICEUTICALS via Nederland in oktober 2010 groeit het aantal tevreden gebruikers in Europa explosief. Momenteel is MEDICEUTICALS verkrijgbaar in Nederland, België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Italië en de Baltische Staten.

John Cannon is de oprichter en voorzitter van MEDICEUTICALS. Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid is het motto en de kerngedachte achter de producten waar John al meer dan dertig jaar zijn leven aan heeft gewijd.

Toen John manager was van een vooraanstaand farmaceutisch bedrijf kwam hij erachter wat voor mogelijkheden er lagen om mensen mooi en gezond haar te bezorgen. Het doel was om hoofdhuidaandoeningen zoals roos, dermatitis, psoriasis en verschillende vormen van haaruitval met medicinale shampoos en spoelingen te behandelen.

Hij ontdekte dat door het behandelen van de hoofdhuidaandoeningen, de ‘look’, ‘feel’, en de algehele gezondheid van het haar verbetert. Dit was het begin van MEDICEUTICALS. Sinds het begin heeft John samen met wetenschappers en haarverzorgingprofessionals producten gecreëerd afgestemd op specifieke hoofdhuid en haar problemen van individuen.
Winship_NCI_longTag_sq_280

MEDICEUTICALS ondersteunt kankeronderzoek initiatieven. MEDICEUTICALS zet zich in voor het vinden van nieuwe en innovatieve manieren om kanker te bestrijden. Een deel van de verkoop van producten wordt bijgedragen aan het bevorderen van onderzoek naar borstkanker studies aan de Emory University Winship Cancer Institute USA.