Logosmall

Wahl

Sorteer op:
Wahl Trimmer Beret ProLithium is een tijdloze trimmer met een lange levensduur en prachtig design! De super kort scherende trimmer heeft het grote voordeel dat het snoerloos is. Ideaal dus voor in de barbier, kapsalon maar ook voor thuisgebruik!
€86,95
De Wahl Cordless Senior tondeuse is een echte krachtpatser uit de 5 Star Series met aluminium onderbak in oplaadbare uitvoering.
€141,95
De favoriete trimmer van de barber is nu ook Draadloos leverbaar. Deze professionele tondeuse is geschikt voor dagelijks gebruik in de barbershop of salon!
€139,95
Wahl Super Taper is de meest populaire professionele tondeuse van Wahl. De sterke V5000 motor zorgt voor minimale trilling en hitte afdracht. De WAHL Super Taper Tondeuse is de best verkochte tondeuse wereldwijd!
€92,75
WAHL Magic Clip Cordless Tondeuse is uitgerust met een Stagger Tooth Crunch Blade technologie, wat inhoudt dat vlakke vertanding wordt afgewisseld met kortere vertanding in het bewegende boven mes.
€142,95
De Wahl Finale Shaver is ontworpen voor finishing en blending van bald fades, en het bijwerken van nek lijnen. Dit is een krachtig scheerapparaat.
€109,75
WAHL Super Taper Cordless Tondeuse heeft een professioneel snijmes wat te verstellen is door middel van de verstel hendel van 1-3 mm. De tondeuse is uitgerust met een Lithium Ion accu voor langere levensduur en zonder memory effect!
€108,55
WAHL Magic Clip Cordless Tondeuse is uitgerust met een Stagger Tooth Crunch Blade technologie, wat inhoudt dat vlakke vertanding wordt afgewisseld met kortere vertanding in het bewegende boven mes.
€144,95
Dit is een van de krachtigste tondeuses met snoer van Wahl uit de 5 star serie. Deze is uitgerust met een V 9000 motor waardoor er minder trilling en warmteontwikkeling is.
€129,95
De Wahl Super Taper - Tondeuse en Trimmer is de beste verkochte tondeuse onder kappers en wordt erkend als een van de beste taper tondeuse.
€169,95
De Wahl Hero Trimmer is een krachtige snoer trimmer uit de 5 Star Series. De trimmer is ergonomisch gevormd en ideaal voor continu gebruik.
€86,95
De Wahl Balding Clipper is een tondeuse met snoer die speciaal is voor het fijne werk en het creëren van een mooie fade. Het snijmes is niet verstelbaar, extra fijne vertanding en geslepen.
€92,75
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »