Logosmall

Wahl

Kwaliteitsproducten ontwikkeld voor uw gemak en ruim 90 jaar een begrip.
Sorteren op:
Wahl Trimmer Beret ProLithium is een tijdloze trimmer met een lange levensduur en prachtig design! De super kort scherende trimmer heeft het grote voordeel dat het snoerloos is. Ideaal dus voor in de barbier, kapsalon maar ook voor thuisgebruik!
€89,95
WAHL Magic Clip Cordless Tondeuse is uitgerust met een Stagger Tooth Crunch Blade technologie, wat inhoudt dat vlakke vertanding wordt afgewisseld met kortere vertanding in het bewegende boven mes.
€143,65
De Wahl Cordless Senior tondeuse is een echte krachtpatser uit de 5 Star Series met aluminium onderbak in oplaadbare uitvoering.
€139,65
Sale -14%
De Wahl Finale Shaver is ontworpen voor finishing en blending van bald fades, en het bijwerken van nek lijnen. Dit is een krachtig scheerapparaat.
€124,95 €107,65
WAHL Super Taper Cordless Tondeuse heeft een professioneel snijmes wat te verstellen is door middel van de verstel hendel van 1-3 mm. De tondeuse is uitgerust met een Lithium Ion accu voor langere levensduur en zonder memory effect!
€102,95
Prolithium Beret Black Stealth is een oplaadbare trimmer die met en zonder snoer te gebruiken is.
€92,75
Wahl Super Taper is de meest populaire professionele tondeuse van Wahl. De sterke V5000 motor zorgt voor minimale trilling en hitte afdracht. De WAHL Super Taper Tondeuse is de best verkochte tondeuse wereldwijd!
€89,65
De Wahl Balding Clipper is een tondeuse met snoer die speciaal is voor het fijne werk en het creëren van een mooie fade. Het snijmes is niet verstelbaar, extra fijne vertanding en geslepen.
€82,95
De favoriete trimmer van de barber is nu ook Draadloos leverbaar. Deze professionele tondeuse is geschikt voor dagelijks gebruik in de barbershop of salon!
€132,65
Sale -13%
Dit is een van de krachtigste tondeuses met snoer van Wahl uit de 5 star serie. Deze is uitgerust met een V 9000 motor waardoor er minder trilling en warmteontwikkeling is.
€125,65 €109,65
De Wahl Taper 2000 is een krachtige tondeuse met snoer.
€83,95
De Wahl Magic Clip Tondeuse is een krachtige tondeuse met snoer en een verstelbaar snijmes d.m.v. verstelhendel.
€95,65
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »