Logosmall

Wahl

Kwaliteitsproducten ontwikkeld voor uw gemak en ruim 90 jaar een begrip.
Sorteren op:
Wahl Super Taper is de meest populaire professionele tondeuse van Wahl met snoer. De sterke V5000 motor zorgt voor minimale trilling en hitte afdracht. De WAHL Super Taper Tondeuse is de best verkochte tondeuse wereldwijd!
€73,65
De Wahl Cordless Senior tondeuse is een echte krachtpatser uit de 5 Star Series met aluminium onderbak in oplaadbare uitvoering.
€144,95
WAHL Magic Clip Cordless Tondeuse is uitgerust met een Stagger Tooth Crunch Blade technologie, wat inhoudt dat vlakke vertanding wordt afgewisseld met kortere vertanding in het bewegende boven mes.
€134,75
De Wahl Beretto Chrome Tondeuse Cordless is een krachtige draadloze tondeuse met een lithium-ion accu en met een looptijd van meer dan 90 minuten.
€146,95
De Wahl Balding Clipper is een tondeuse met snoer die speciaal is voor het fijne werk en het creëren van een mooie fade. Het snijmes is niet verstelbaar, extra fijne vertanding en geslepen.
€82,95
WAHL Super Taper Cordless Tondeuse heeft een professioneel snijmes wat te verstellen is door middel van de verstel hendel van 1-3 mm. De tondeuse is uitgerust met een Lithium Ion accu voor langere levensduur en zonder memory effect!
€102,95
Sale -13%
Dit is een van de krachtigste tondeuses met snoer van Wahl uit de 5 star serie. Deze is uitgerust met een V 9000 motor waardoor er minder trilling en warmteontwikkeling is.
€125,65 €109,65
De Wahl Taper 2000 is een krachtige tondeuse met snoer.
€83,95
De Wahl Hero Trimmer is een krachtige snoer trimmer uit de 5 Star Series. De trimmer is ergonomisch gevormd en ideaal voor continu gebruik.
€86,95
De favoriete trimmer van de barber is nu ook Draadloos leverbaar. Deze professionele tondeuse is geschikt voor dagelijks gebruik in de barbershop of salon!
€132,65
Prolithium Beret Black Stealth is een oplaadbare trimmer die met en zonder snoer te gebruiken is.
€92,75
Sale -9%
De Wahl Super Taper Chrome is een krachtige tondeuse met snoer.
€96,75 €87,65
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »