Logosmall

KEVIN.MURPHY Shampoo

Sorteren op:
Een verdikkende shampoo. Ginger Root en Nettle Extracts versterken en verdichten fijn haar waardoor het haar en de hoofdhuid worden gerevitaliseerd en verfrist.
€35,95
De Kevin Murphy Plumping Set bestaat uit de Kevin Murphy Plumping Wash 500ml en de Plumping Rinse 500ml.
€109,50
Fris blond tinten op met deze kleurversterkende shampoo. De toegevoegde lavendel pigmenten verhelderen dof en grauw haar op gebalanceerde manier en zorgen voor glans. Geschikt voor blond en grijs haar.
€29,50
Dit is een herstellende en volumineuze shampoo voor fijn en poreus haar dat beschadigd en/of gekleurd is.
€29,50
De Kevin Murphy Everlasting Colour Wash is een sulfaatvrije pH-gebalanceerde Wash die zacht reinigt, de haarschubben sluit voor extra glans en de kleur helpt te behouden.
€30,50
Een super verzorgende en hydraterende shampoo voor normaal tot droog haar. Hydrate-me Wash is geschikt voor haar dat van nature droog is. De wash zit vol antioxidanten die het haar beschermen tegen verdere uitdroging en het een mooie gezonde glans geven.
€29,50
De Kevin Murphy Angel Set bestaat uit de Kevin Murphy ANgel Wash 500ml en de Angel Rinse 500ml.
€99,50
Een verdikkende shampoo. Ginger Root en Nettle Extracts versterken en verdichten fijn haar waardoor het haar en de hoofdhuid worden gerevitaliseerd en verfrist.
€58,50
De Kevin Murphy Killer Curls Wash is een voedende shampoo met Oat Milk die het haar op zachte wijze reinigt en de haarschubben beschermt voor Killer Curls.
€30,50
De Kevin Murphy Repair Me Set bestaat uit de Repair Me Wash 500ml en de Repair Me Rinse 500ml.
€109,50
Deze herstellende shampoo bevat een complex van 20 aminozuren. Anti-ageing extracten zoals Lotus Flower en Orchid helpen het haar herstellen van natuurlijke en chemische veroudering. De shampoo geeft glans aan droog en broos haar.
€35,95
Fresh Hair geeft het haar een fris uiterlijk, alsof het net gewassen is. Het lost vuil, overtollige producten en ongewenste geurtjes op.
€30,50