Logosmall

Hair Lotions van Davines

Sorteren op:
De Davines Love Curl Primer is een hydraterende melk voor makkelijk doorkambare en gedefinieerde slag en krullen. Vochtbestendig en beschermt tegen mechanische hitte.
€31,00
De Davines Minu Hair Serum is een verhelderend leave-in serum die het haar extra glans geeft en de duur van de cosmetische kleur verlengt.
€29,00
De Davines Momo Hair Potion is een universele en hydraterende leave-in cream voor zacht en glanzend haar zonder het te verzwaren.
€29,00
De Davines Love Curl Cream is een veerkrachtgevend leave-in serum voor gedefinieerde en natuurlijke krullen. Maakt het haar zacht en glanzend zonder residu.
€29,00
De Davines Love Curl Controller is een volume beheersende crème voor haar met slag tot zeer krullend haar, houdt het volume in bedwang en heeft een anti-pluis effect.
€29,00
De Davines Love Hair Smoother is een leave-in anti-kroes cream voor zacht en glanzend haar zonder residu.
€29,00
De Davines Volu Hair Mist is een heerlijke Leave-in spray voor volume vanaf de haaraanzet. Maakt het haar zacht en glanzend zonder het te verzwaren.
€37,00
De Davines Dede Hair Mist is een delicate leave-in spray Conditioner.
€37,00
De Davines Melu Hair Shield is een hitte beschermend schild dat het haar beschermt tijdens het gebruik van de stijltang of föhn.
€45,00
De Davines Love Curl Revitalizer is een versoepelende, revitaliserende behandeling voor haar met slag of krullen. Her activeert de gezondheid en de veerkracht van krullen tussen wasbeurten.
€37,00
De Davines More Inside Sea Salt Spray is ideaal voor een warrige, strandachtige, volle look met een matte finish.
€27,00
De Davines OI Oil is verrijkt met roucou-olie, die ontwikkeld werd om het haar uitzonderlijk zacht en glanzend te maken, werkt ontwarrend en voorkomt kroezen.
€52,00