Logosmall

Travel producten

Sorteren op:
De Lanza Keratin Healing Oil collectie combineert twee tegenstrijdigheden met elkaar: ‘zacht & glad’ met ‘veerkracht & volume’. Uniek in de wereld van haarverzorging.
€5,95
De Kevin Murphy Blow Dry Rinse is een voedende en herstellende conditioner die beschermt tegen kleurverlies en omgevingsinvloeden.
€7,50
De Kevin Murphy Blow Dry Wash is een sulfaatvrije herstellende en voedende shampoo die hydrateert.
€7,50
Een gewichtloos leave-in treatment. Deze treatment zit vol antioxidanten en beschermt het haar.
€7,50
De Kevin Murphy Hair Resort Spray is een styling en finishing hairspray. Creëer "a day at the beach", met deze geurende volume spray.
€7,50
De Kevin Murphy Un Tangled is een Leave-in conditioner met een complex van voedend Australian Fruit Extract.
€7,50
De Kevin Murphy Easy Rider is een anti-frizz crème die pluis tegen gaat en krul activerend werkt.
€16,00
Dit is een herstellende en reconstruerende conditioner. Het bevat extracten van Shea Butter en Aloe Vera. Deze zijn vochtinbrengende. Beschermd tegen schade.
€7,50
Deze herstellende shampoo bevat een complex van 20 aminozuren. Anti-ageing extracten zoals Lotus Flower en Orchid helpen het haar herstellen van natuurlijke en chemische veroudering. De shampoo geeft glans aan droog en broos haar.
€7,50
Een gewichtloze volume conditioner die de celvernieuwing van de hoofdhuid en het haar bevordert. Hydrateert en beschermt fijn, beschadigd en/of gekleurd haar zonder het te verzwaren.
€6,95
Fris blond tinten op met deze kleurversterkende shampoo. De toegevoegde lavendel pigmenten verhelderen dof en grauw haar op gebalanceerde manier en zorgen voor glans. Geschikt voor blond en grijs haar.
€6,50
Een super verzorgende en hydraterende shampoo voor normaal tot droog haar. Hydrate-me Wash is geschikt voor haar dat van nature droog is. De wash zit vol antioxidanten die het haar beschermen tegen verdere uitdroging en het een mooie gezonde glans geven.
€6,95