Logosmall

Hair Masks van Davines

Sorteren op:
De Davines Love Curl Cream is een veerkrachtgevend leave-in serum voor gedefinieerde en natuurlijke krullen. Maakt het haar zacht en glanzend zonder residu.
€29,00
De Davines Love Hair Smoother is een leave-in anti-kroes cream voor zacht en glanzend haar zonder residu.
€29,00
De Davines Dede Hair Mist is een delicate leave-in spray Conditioner.
€37,00
De Davines Melu Hair Shield is een hitte beschermend schild dat het haar beschermt tijdens het gebruik van de stijltang of föhn.
€45,00
De Davines Love Curl Revitalizer is een versoepelende, revitaliserende behandeling voor haar met slag of krullen. Her activeert de gezondheid en de veerkracht van krullen tussen wasbeurten.
€37,00
De Davines Nounou Hair Mask is een intensief herstellend en voedend masker. De Davines Nounou Hair Mask is verkrijgbaar in 75ml, 250ml, 1000ml.
€34,90
De Davines Love Curl Hair Mask is een heerlijk masker. Het is een temmend en voedend haarmasker die een intense voeding, hydratatie en zachtheid aan het haar met slag of krullen geeft en het maakt het haar extreem goed werkbaar. Dit heerlijke masker is ve
€34,90
De Davines Minu Hair Mask is een herstellend masker dat het haar extra glans geeft en diep voedt.
€34,90
De Davines Solu Sea Salt Scrub Cleanser is een reinigende pasta. Het verfrist de hoofdhuid terwijl het onzuiverheden, product resten, en fijnstof verwijdert.
€32,00
De Davines Volu Hair Mist is een heerlijke Leave-in spray voor volume vanaf de haaraanzet. Maakt het haar zacht en glanzend zonder het te verzwaren.
€37,00
Lichtgewicht OI All In One Milk is een multifunctionele leave-in spray behandeling om pluizig haar te verzachten, te ontwarren en te temperen.
€33,00
De Davines OI All In One Milk is een heerlijke Leave-in Spray.
€17,00