Logosmall

Redken product lijnen

Sorteren op:
De Redken Frizz Dismiss Conditioner is een Anti-Frizz Conditioner voor pluizig en onhandelbaar haar, het ontwart, geeft glans en houdt frizz onder controle.
€17,95
De Redken High Rise Volume Conditioner is een conditioner voor voluminieus haar en is geschikt voor fijn of slap haar dat extra volume nodig heeft.
€17,95
De Redken High Rise Volume Shampoo is een shampoo voor volumineus haar en is geschikt voor fijn en slap haar dat extra volume nodig heeft.
€17,95
De Redken All Soft Heavy Cream is een heerlijk haarmasker voor droog haar en is een hydraterend haarmasker voor stug en weerbarstig haar.
€25,65
De Redken Amino Mint Shampoo reinigt de vette hoofdhuid en verlicht de symptomen van een geïrriteerde hoofdhuid.
€17,95
De Redken Frizz Dismiss Shampoo is een Anti-Frizz Shampoo voor pluizig en onhandelbaar haar, reinigt het haar op milde wijze waardoor deze geschikt is voor dagelijks gebruik.
€16,95
De Redken Extreme Length Shampoo zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€17,95
Het Redken Frizz Dismiss Masker is een intense voeding voor breekbaar, onhandelbaar en frizzy haar. Het masker is verrijkt met babassu-olie en is geschikt voor alle haartypen.
€20,95
De Redken Extreme Length Conditioner zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€17,95
De Redken Extreme Length Leave-In zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€22,95
De Redken Blondage High Bright Conditioner is een conditioner met Vitamine C en Brightening Care Complex. Deze conditioner verwijdert onzuiverheden die het haar donkerder, dof en mat maken.
€19,95
De Redken Blondage High Bright Shampoo is een shampoo met Vitamine C en Brightening Care Complex. Deze shampoo verwijdert onzuiverheden die het haar donkerder, dof en mat maken.
€19,95