Logosmall

Conditioner

Sorteren op:
De Redken Frizz Dismiss Conditioner is een Anti-Frizz Conditioner voor pluizig en onhandelbaar haar, het ontwart, geeft glans en houdt frizz onder controle.
€17,95
De Redken Extreme Length Conditioner zorgt voor sterk, lang en gezond haar.
€17,95
De Redken Blondage High Bright Conditioner is een conditioner met Vitamine C en Brightening Care Complex. Deze conditioner verwijdert onzuiverheden die het haar donkerder, dof en mat maken.
€19,95
Ceramiden versterken de structuur in de schubbenlaag en herstellen de beschadigde delen in het haar. Natuurlijke lipiden herstellen en beschermen het haaroppervlak en zorgen dat het haar glanst en soepel is.
€18,95
De Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner versterkt en herstelt chemisch beschadigd haar.
€21,35
De Redken All Soft Mega Curls Conditioner ontwart en hydrateert ernstig droge krullen en spiralen.
€19,95
De Redken All Soft Conditioner ontwart en voedt het haar. Geeft intense zachtheid en maakt het haar soepel. Het slimme en gerichte Protein Complex RCT verzorgt het haar van aanzet tot punt en tot in de cortex.
€18,95
De Redken Acidic Bonding Curls Conditioner is een siliconenvrije zure conditioner die verzwakte verbindingen van behandelde, beschadigde krullen versterkt en hydrateert.
€23,95
De Redken Color Extend Blondage Conditioner is een kleur corrigerende conditioner voor blond haar en neutraliseert pigment en verheldert en verzorgt blond haar intensief.
€16,95