Logosmall

Beach Blonde Color by Artistique

Sorteren op:
Sale -10%
De Artistique Beach Blonde Color Pearl Voordeel set bestaat uit: Beach Blonde Color Shampoo Pearl , Conditioner en de Spray.
€38,90 €34,95
De Artistique Beach Blonde Color Spray Pearl is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze Spray is gemaakt voor de pareltinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Conditioner Pearl en de Beach Blonde Color Shampoo Pe
€12,90
De Artistique Beach Blonde Color Shampoo Pearl is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze shampoo is gemaakt voor de pareltinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Conditioner Pearl en de Beach Blonde Color Spray.
€12,45
De Artistique Beach Blonde Color Conditioner Pearl is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze conditioner is gemaakt voor de pareltinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Shampoo en de Beach Blonde Color Spray.
€14,75
De Artistique Beach Blonde Color Shampoo Silver is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze shampoo is gemaakt voor de Silver tinten. Gebruik voor het beste resultaat met de Beach Blonde Color Conditioner en de Beach Blonde Color Silver Spray.
€12,45
De Artistique Beach Blonde Color Conditioner Silver is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze conditioner is gemaakt voor de silvertinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Shampoo en de Beach Blonde Color Spray.
€14,75
De Artistique Beach Blonde Color Spray Silver is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze Spray is gemaakt voor de silvertinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Conditioner en de Beach Blonde Color Shampoo Silver
€12,90
Sale -10%
De Artistique Beach Blonde Color Silver Set bestaat uit: Beach Blonde Color Silver Shampoo, Beach Blonde Color Silver Conditioner en de Beach Blonde Color Silver Spray.
€38,95 €34,95
De Artistique Beach Blonde Color Shampoo Sand is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze shampoo is gemaakt voor de Sand tinten. Gebruik voor het beste resultaat met de Beach Blonde Color Conditioner Sand en de Beach Blonde Color Sand Spray.
€12,45
De Artistique Beach Blonde Color Conditioner Sand is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze conditioner is gemaakt voor de sand tinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Shampoo Sand en de Beach Blonde Color Spra
€14,75
De Artistique Beach Blonde Color Spray Sand is speciaal ontwikkeld om de tint bij te houden. Deze Spray is gemaakt voor de sand tinten. Gebruik voor het beste resultaat samen met de Beach Blonde Color Conditioner Sand en de Beach Blonde Color Shampoo Silv
€12,90
De Artistique Beach Blonde Color Pearl Voordeel set bestaat uit: Beach Blonde Color Shampoo Sand , Conditioner Sand en de Spray Sand.
€34,95