Logosmall

Gekleurd haar

Sorteer op:
Sulfaat vrije Conditioning Shampoo, die 45 dagen volledige kleur verzorging biedt.
€7,95
Shampoo voor in 1 gekleurd haar. Behandeld doelgericht de gekleurde haren met kleur verzorgend en hydraterend complex.
€16,95
Hydrate shampoo voelt luxueus en is vochtinbrengend. Het optimaliseert de kleurlevendigheid.
Hydrate conditioner beschermd de kleurlevendigheid en verbetert de conditie van het haar.
€23,95
Sale -19%
Hydrate shampoo voelt luxueus en is vochtinbrengend. Het optimaliseert de kleurlevendigheid.
€15,95 €12,95
Perfect 4 Platinum is een perfecte lijn voor gevoelig, ontkleurd haar of haar met highlights. De shampoo en conditioner optimaliseren de kleurlevendigheid, verzorgen het haar en maakt het haar zacht.
€23,95
Sale -19%
Deze shampoo is voor gevoelig, ontkleurd haar of haar met highlights. Het optimaliseert de kleurlevendigheid, verzorgd en maakt het haar zacht.
€15,95 €12,95
Sale -6%
Redken Color Extend Magnetics Shampoo reinigt het haar terwijl de kleur behouden wordt en de vochtbalans wordt hersteld.
€15,90 €14,95
Sale -15%
Redken Color Extend Magnetics geeft een milde reiniging en bescherm gedkleurd haar. Zorgt dat de kleur langer behouden wordt.
€58,95 €49,95
Redken Color Extend Sun Shampoo hersteld het haar na beschadiging door de zon.
€14,95
Sebastian Foundation Color Ignite Multi Shampoo is speciaal ontwikkeld om kleur van in meerdere tinten gekleurd en opgelicht haar te beschermen.
€16,95
Sebastian Foundation Color Ignite Multi Conditioner is speciaal ontwikkeld om kleur van in meerdere tinten gekleurd en opgelicht haar te beschermen.
€22,50
Sale -20%
Een milde, sulfaatvrije shampoo+conditioner die het haar voedt en hydrateert, de kenmerkende van droogheid en broosheid van behandeld haar bestrijdt en de kleur levendig houdt tot de volgende kleurbehandeling.
€9,95 €7,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »