Logosmall

Kevin Murphy Everlasting Colour Wash 250ml

€ 30,50 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Kevin Murphy

De Kevin Murphy Everlasting Colour Wash is een sulfaatvrije pH-gebalanceerde Wash die zacht reinigt, de haarschubben sluit voor extra glans en de kleur helpt te behouden.

Op voorraad
EAN Code:
9339341034889

Informatie

Kevin Murphy Everlasting Colour Wash 250ml

De Kevin Murphy Everlasting Colour Wash is een sulfaatvrije pH-gebalanceerde Wash die zacht reinigt, de haarschubben sluit voor extra glans en de kleur helpt te behouden. Het haar wordt beschermd tegen ophoping van mineralen in hard water om glans te garanderen.

How to use:

  • Aanbrengen op nat haar.
  • Inmasseren in haar en op de hoofdhuid.
  • Goed uitspoelen en zo nodig herhalen.

Product Highlights:

  • Een powerhouse van aminozuren die het haar helpen beschermen. Verbetert het kleurbehoud en creëert glans, terwijl het haar vanaf de wortel tot de punt wordt gevoed. Helpt ook om schade te voorkomen bij een kleuring.
  • Inulin (Chicory Root Extract) is een natuurlijke prebiotische vezel die het natuurlijke microbioom van de hoofdhuid ondersteunt voor een gezonde hoofdhuid en biedt extra hydratatie, glans en gladheid.
  • Chromatic Complex is een hydrofoob filmvormend complex dat is ontworpen om te helpen bij de bescherming van haarvezels. De formule creëert kleurbehoud door te beschermen tegen vocht en andere omgevingselementen zoals UV-straling.
  • Acidic pH System. Biedt de optimale basis bij een kleuring door de haarschubben na de haarkleuring te sluiten en de natuurlijke pH van de hoofdhuid te respecteren.

Reviews

0 van de 5 sterren, gebasseerd op 0 gebruikersreviews.

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.