Logosmall

Kevin Murphy

Sorteren op:
Een flexibele styling crème met een medium hold die het haar een natuurlijke glans geeft.
€30,50
Een verdikkende shampoo. Ginger Root en Nettle Extracts versterken en verdichten fijn haar waardoor het haar en de hoofdhuid worden gerevitaliseerd en verfrist.
€35,95
De Kevin Murphy Killer Twirls verbetert de textuur van je haar. Deze leave-in crème definieert en hydrateert het haar.
€30,95
De Kevin Murphy Plumping Set bestaat uit de Kevin Murphy Plumping Wash 500ml en de Plumping Rinse 500ml.
€109,50
Dit is een styling en treatment in een.. voor medium tot grof, krullend of golvend haar zorgt deze anti-frizz leave-in crème voor gedefinieerde krul.
€37,95
Dit is een pasta met een matte textuur en heeft een super sterke hold.
€30,50
Fris blond tinten op met deze kleurversterkende shampoo. De toegevoegde lavendel pigmenten verhelderen dof en grauw haar op gebalanceerde manier en zorgen voor glans. Geschikt voor blond en grijs haar.
€29,50
Een super verzorgende en hydraterende shampoo voor normaal tot droog haar. Hydrate-me Wash is geschikt voor haar dat van nature droog is. De wash zit vol antioxidanten die het haar beschermen tegen verdere uitdroging en het een mooie gezonde glans geven.
€29,50
Kevin Murphy Session Spray Flex is een licht, flash-dry finishing spray met antistatische eigenschappen die ervoor zorgen dat jouw haar de hele dag meegaat.
€30,50
Dit is een herstellende en volumineuze shampoo voor fijn en poreus haar dat beschadigd en/of gekleurd is.
€29,50
De gewichtloze leave-in treatment is olie infused met Immortelle die het oxidatie- en verouderingsproces tegengaat.
€41,95
Een verdikkende shampoo. Ginger Root en Nettle Extracts versterken en verdichten fijn haar waardoor het haar en de hoofdhuid worden gerevitaliseerd en verfrist.
€58,50

Het begon allemaal met een piepjonge Kevin Murphy die na zijn opleiding door Vogue wordt benaderd om een editorial te schieten. Naast het hebben van een eigen salon, timmert hij hard aan de weg als een van ‘s wereld meest bekende session stylisten. De producten waarmee hij werkt, leveren tijdens shoots niet het gewenste resultaat op en veroorzaken bij hem huidirritaties. Kevin Murphy begint te experimenteren met essentiële oliën en plantenextracten uit huidverzorgingsproducten. Het allereerste product dat hij uitbrengt is EASY.RIDER. Als Kevin Murphy in 2004 zijn eerste lijn uitbrengt, is KEVIN.MURPHY een feit.