Logosmall

Mousse

Sorteren op:
Geeft body en glans. UV protectie Lichtgewicht foam voor nat of op droog haar. Alcoholvrij en in water oplosbaar.
€22,75
Unieke spraymousse, geschikt om volume vanaf de aanzet te creëren. Natuurlijke flexibele houdbaarheid en krachtige style.
€17,95
Geschikt voor ieder haartype, voor zowel krullend als steil haar. Geeft vorm, volume en textuur. Beschermt tegen schadelijke invloeden van warmtebronnen.
€18,95
Gewichtsloze haarverdikker. Om ieder haar dikker te maken, zorgt voor een lichte hold en houdt het haar in model.
€22,95
Stylingschuim, special ontwikkeld om direct bij de aanzet aan te brengen. Lichtgewicht, voor een sterke ondersteunende basis die het volume de hele dag vasthoudt
€24,95
L'Anza Healing Style Foundation Mousse fixeert uw haar op een natuurlijke wijze en behoudt voor lange duur de style . De mousse biedt een stevige en robuuste basis voor het creëren van gedurfde creaties. perfect voor krullend haar en föhnen met een ronde
€24,95
Lanza Healing Style Design Foam voor volume en veerkracht. Crèmige mousse voor body en een flexibele versteviging. Verzwaart uw haar niet. Geeft flexibele versteviging met een voelbare souplesse en is geschikt voor alle haartypen.
€24,95
Verstevigende mousse voor een sterke hold met body. Voor controle en krullen/slagen zonder frizz.
€6,50
Deze mousse geeft het haar volume en stevigheid. De mousse is gewichtloos en hydrateert.
€17,50
Heated Defense is een gewichtloze en transparante leave-in mousse die het haar beschermt tegen hitte, zoals bij het gebruik van föhns en stijltangen.
€29,50
Moroccanoil Volumizing Mousse geeft medium tot fijn haar direct meer volume en versteviging. Deze gewichtloze stylingsmousse creëert meer volume en geeft body aan het haar.
€29,50
Sale -10%
Een sterk geconcentreerde mousse met een medium versteviging en conditioners.
€14,95 €13,45