Logosmall

Artistique

Sorteren op:
Sale -29%
De Artistique It's A Magic Trio Box bestaat uit: It's A Magic Shampoo, It's A Magic Conditioner en de It's A Magic Leave-in Mist.
€47,85 €33,95
Sale -10%
Deze geweldige Artistique No Yellow Shampoo 250ml en No Yellow Mask 150ml Set is tijdelijk in de aanbieding.
€28,95 €25,95
De Artisitique YS Curl Power geeft het haar versteviging, glans en een schitterende definitie aan de krullen. Kneed de crème in vochtig haar en style het haar desgewenst met de diffuser en scrunch-techniek voor voelbaar gedefinieerde krullen.
€16,70
De Artistique YS Curl Cream is een crème voor natuurlijk krullend of gepermanent haar. Geeft je krullen volume, glans, definitie en gaat pluis tegen. Verdeel gelijkmatig over vochtig haar, gebruik de diffuser en scrunch-techniek.
€14,15
De Artistique YS Dynamic Shape creëert gemodelleerde styles met elastische flexibiliteit en glans. De dynamic shape tussen je vingers bewerken, vervolgens je haar modelleren om je style te vormen, definiëren of warrig te maken.
€15,25
Door de hoge concentratie pigmenten matteert en neutraliseert deze sterk geconcentreerde verzorgende shampoo de ondergrondkleur en zorgt daarnaast voor een diepe reiniging van alle blondeerresiduen.
€14,15
De Artistique YS Style Root Lifter creëert enorm veel volume & een sterke lift vanaf de aanzet. Op vochtig haar direct bij de aanzet aanbrengen en stylen zoals je wilt.
€13,35
Door de hoge concentratie pigmenten matteert en neutraliseert deze sterk geconcentreerde verzorgende shampoo de ondergrondkleur en zorgt daarnaast voor een diepe reiniging van alle blondeerresiduen.
€39,95
De Artistique It's A Magic Shampoo is een balancerende en herstellende shampoo voor zowel gekleurd als ongekleurd haar.
€40,95
De Artistique Stone Glue is een styling gel voor extra stevigheid en glans.
€14,90
De Artistique YC Intens Shampoo beschermt tegen beschadigingen en geeft het haar glans en souplesse. Egaliseert de haaroppervlakte en verbetert de doorkambaarheid.
€13,10
De Artistique YS Style Trend Spray is een Haarspray strong voor creatieve styling. Houdt het haar in model en geeft glans. Is gemakkelijk uit te borstelen. Maakt het haar niet vettig of plakkerig. Droogt snel en beschermt het haar tegen vocht.
€12,95