Logosmall

Davines

Sorteren op:
Lichtgewicht OI All In One Milk is een multifunctionele leave-in spray behandeling om pluizig haar te verzachten, te ontwarren en te temperen.
€33,00
De Davines More Inside Blow Dry Primer is een föhnprimer voor een vochtwerend en volumineus effect. Ideaal om alle soorten stylingsproducten te ondersteunen, voor een nog langere werkingsduur.
€21,00
De Davines OI Shampoo is een delicate en rijke shampoo die bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijke zachtheid, glans en volume te geven.
€27,00
De Davines More Inside Dry Texturizer is ideaal voor een luchtige en sensuele look met een natuurlijk effect.
€30,00
De Davines Love Curl Shampoo is een veerkracht gevend shampoo voor zacht en handelbaar volumineus haar. Deze Shampoo is verkrijgbaar in 75ml, 250ml, 1000ml.
€24,00
De Davines OI Conditioner is een rijke conditioner die bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijke zachtheid, glans en volume te geven, versnelt het droogproces, beschermt de haarstructuur tegen schade door de hitte van föhns, krul- of stijltangen.
€31,00
De Davines More Inside Strong Hold Hairspray is ideaal voor sterke, lang houdende looks.
€33,00
De Davines More Inside Sea Salt Spray is ideaal voor een warrige, strandachtige, volle look met een matte finish.
€16,00
De Davines OI Hair Butter is een voedende Hair Butter voor ieder haartype met een onmiddellijk cosmetisch effect. Geeft het haar een prachtige glans en zijdezacht gevoel. Temt weerbarstige lokken en gaat kroezen tegen.
€34,00
De Davines More Inside Strong Moulding Clay is ideaal voor een matte, rommelige look.
€29,00
De Davines Heart of Glass Silkening Shampoo is een shampoo om de blonde kleur van het haar te versterken.
€26,00
De Davines OI Oil is verrijkt met roucou-olie, die ontwikkeld werd om het haar uitzonderlijk zacht en glanzend te maken, werkt ontwarrend en voorkomt kroezen.
€52,00