Logosmall

L'ANZA

Sorteren op:
Lanza Healing Strength White Tea Shampoo bevat het CP Anti Aging Complex met krachtige anti-oxidanten om de tekenen van ouderdom te keren en om het haar weer kracht en een jeugdige uitstraling te geven. Versterkt slap, kwetsbaar haar.
€29,95
De Lanza Healing Style Molding Paste is een veelzijdige stylingpasta voor lichte textuur en separatie.
€27,95
Silica van organische bamboo verbetert de dikte en stijfheid van de haarvezel. Keratin Healing System herstelt beschadigingen om ondersteuning en volume op te bouwen.
€29,95
L'ANZA Color Preserving Shampoo bevat het unieke Flower Shield Complex dat de haarkleur beschermt tegen verbleken, de kleurpigmenten verzegelt en zorgt voor een optimaal kleurbehoud tot 107%!
€29,95
Stylingschuim, special ontwikkeld om direct bij de aanzet aan te brengen. Lichtgewicht, voor een sterke ondersteunende basis die het volume de hele dag vasthoudt
€24,95
L'ANZA Healing Curls Butter Whip Styling Foam is speciaal ontwikkeld om natuurlijke krul en slag te vormen en te definiëren.
€26,90
De L'ANZA Healing Curls Curl Therapy is een lichtgewicht leave-in conditioner. Deze sluit de haarschubben, hydrateert en ontwart direct.
€29,95
De L'ANZA Healing Curls Curl Flex Memory Gel is een sterke, flexibele, ondersteunende gel. Voor langdurige krul controle.
€29,95
Lanza Healing Strength Manuka Honey Conditioner bevat het CP Anti Aging Complex met krachtige anti-oxidanten om de tekenen van ouderdom te keren en om het haar weer kracht en een jeugdige uitstraling te geven.
Versterkt slap, kwetsbaar haar.
€27,95
Herstellend serum dat direct glans en souplesse geeft en tegelijkertijd het haar versterkt.
€33,95
Multifunctionele styling gel met sterke versteviging.
€17,95
L'ANZA Silver Brightening Shampoo bevat het unieke Flower Shield Complex dat de haarkleur beschermt tegen verbleken, de kleurpigmenten verzegelt en zorgt voor een optimaal kleurbehoud tot 107%!
€26,50