Logosmall

The Insiders

Sorteren op:
De The Insiders Colour Love Cool Brown Colour Mask is een intense behandeling en kun je warme tinten verbannen en een rijke en natuurlijke coole bruine kleur terugwinnen.
€39,75
De The Insiders Colour Love Chocolate Brown Colour Mask is een fantastisch kleurmasker die je bruine lokken op warmt met een romige, rijke en diepe bruine kleur. Deze rijke formule voedt het haar ook diep zodat het zacht, glanzend en gehydrateerd wordt.
€39,75
De The Insiders High Shine Vent Brush is een brush met natuurlijke borstelharen die zorgen voor een extra glanzend resultaat. Met zijn brede, speciaal gevormde design is deze allround vent borstel de perfecte borstel om te ontwarren.
€29,50
De The Insiders Curl Crush Velvetine Styling Cream is een rijke, zijdezachte curl activator die je haar zacht en veerkrachtig maakt, en ook erg voedend en beschermend! Tijd om harde crispy en vette krullen te vergeten, en zeker geen pluis.
€32,75
De The Insiders Rescue My Hero Wonder Spray maakt het haar minder statisch, versterkt, verzacht, hydrateert, ontklit, beschermt, voegt glans toe en egaliseert voor betere stylingsresultaten. Het is een echte Superheld.
€15,00
De The Insiders Curl Crush Bring The Bounce Shampoo is een diep reinigende, hydraterende en sulfaatvrije shampoo. Deze shampoo bevat actieve ingrediënten die de natuurlijke krulstructuur versterkt.
€76,50
De The Insiders Cntrl Bossy Molding Paste is een sterke hold paste die het haar in shape brengt, maar houdt tegelijkertijd flexibel zodat je de hele dag met je handen door je haar kunt gaan. Met een zachte, licht glanzende finish.
€27,75
De The Insiders Rescue My Hero Wonder Spray maakt het haar minder statisch, versterkt, verzacht, hydrateert, ontklit, beschermt, voegt glans toe en egaliseert voor betere stylingsresultaten. Het is een echte Superheld.
€28,75
De The Insiders Colour Love Beautiful Blonde Colour Mask is een as blonde kleur, zilverachtig, licht en serieus cool. Deze intense behandeling corrigeert niet alleen kleur, maar voedt het haar ook diep zodat het zacht, glanzend en gehydrateerd is.
€39,75
De The Insiders Colour Love Caramel Blonde Colour Mask is een heerlijk en een intens verzorgende en hydraterende kleurmasker. Voegt een romige, karamelkleurige gloed toe. Perfect om licht tot medium blonde tonen op te warmen en koele highlights.
€38,50
De The Insiders Cntrl '76 Grooming Cream brengt je haar in vorm en creëert een perfecte nonchalante, verzorgde look. Geschikt voor alle haartypes.
€27,75