Logosmall

ECRU New York Curl Perfect Defining Styling Potion 125ml

€ 27,50 Incl. btw
ECRU New York

De Ecru Definig Styling Potion is een heerlijke styling crème gel met een medium hold. De styling crème gel transformeert, definieert en beheerst krullen.

Op voorraad
EAN Code:
669259002076

Informatie

ECRU Curl Perfect Defining Styling Potion 125ml

De Ecru Definig Styling Potion is een heerlijke styling crème gel met een medium hold. De styling crème gel transformeert, definieert en beheerst krullen. Een unieke mix van ingrediënten verhoogt het krulgeheugen voor gedefinieerde stijlen die de hele dag meegaan. Glycerine en Avocado-olie helpen vocht in evenwicht te houden en zijn bestand tegen vocht.

Gebruiksaanwijzing:

  • Gelijkmatig verdelen door schoon, vochtig haar, omhoog werken van uiteinden naar wortels.
  • Lucht droog of warm stijlen met diffuser

Reviews

Marieke geplaatst op 13 december 2020 at 14:00

Ik gebruik het product nu een maand voor mijn krullende haar en het voelt heel natuurlijk en luchtig aan. Het wordt niet hard en het beheerst je krullen. Het glanst ook meer en is niet zo pluizig. Je haar wordt er ook niet zo vet van. Dus je hoeft je haar ook minder vaak te wassen. Ik ben er erg blij mee en raad het dan ook zeer zeker aan. Het is een geweldig product. Deze review betreft de gehele lijn: shampoo, conditioner, moisture mist, styling potion en ongetwijfeld het haar masker.

5 van de 5 sterren, gebasseerd op 1 gebruikersreviews.

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.