Logosmall

Gekleurd haar

Sorteer op:
Een vochtvasthoudende, zeer geconcentreerde leave-in conditioner voor gekleurd, gepermanent of droog haar.
€10,95
Een gewichtloze volume conditioner die de celvernieuwing van de hoofdhuid en het haar bevordert. Hydrateert en beschermt fijn, beschadigd en/of gekleurd haar zonder het te verzwaren.
€26,50
Een vochtvasthoudende, zeer geconcentreerde leave-in conditioner voor gekleurd, gepermanent of droog haar.
€46,50
Pureology Clean Volume Conditioner ontklit, beschermt het gekleurde haar en zorgt voor een lichte hydratatie met deze volume conditioner. Het unieke AntiFadeComplex maximaliseert kleurbehoud!
€12,95
Dit is een zilver conditioner waarmee je ongewenste rood,- en kopertinten neutraliseert bij kleurhoogte 7 en hoger. Door de blauwe/groen-blauwe ondertoon worden alle oranje nuances geneutraliseerd. Hiermee neutraliseer je elk ongewenst kopereffect.
€26,50
Perfecte verzorging, ontwarring en bescherming tegen kleurvervaging. Maakt de schubbenlaag glad voor zachtheid en glans, zonder het haar te verzwaren en geeft een levendige finish.
€23,95
Dit pakket bestaat de Healing Colorcare Color Preserving shampoo 300ml, Healing Colorcare Preserving Conditioner 250ml en de Trauma Treatment 150ml.
€53,90
Dit is een conditioner voor gekleurd haar, tevens heeft deze conditioner een glansgevend masker.
€22,95
De graydiant conditioner verfrist en laat directe grijze kleuring in de haarvezel achter voor een helder resultaat.
€15,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »