Logosmall

Trimmen voor professionals

Sorteren op:
Professionele, draadloze haar trimmer. Met deze haar trimmer is een precieze, strakke contour gemakkelijk te bereiken. Zeer korte coupe van 0,4 mm. 100 minuten gebruiksduur en in 2 uur weer snel opgeladen.
€88,65
Deze Moser T-Cut Professionele Draadloze Haar Trimmer is ideaal voor het bijwerken van zeer korte haarlengtes en van de contouren van baard-, nek- en oor partij.
€99,95
Dit is de Moser Li+Pro2 Mini Next Generation professionele accu trimmer.
€143,95
Deze Genio Pro Tondeuse is bewerkt met hoogwaardige professionele edel stalen snijmes. Made is Germany met een geïntegreerde snijlengteverstelling 0.7-3mm.
€169,95
Deze Moser Neo Tondeuse is een professionele en krachtige oplaadbare tondeuse. De tondeuse is uitgerust met een handig systeem, waardoor het snijmes gemakkelijk en snel te verwisselen is.
€92,25
Moser Genio Pro Fading Tondeuse heeft een wisselbare accu.
€189,95
De Moser Chromstyle Pro is een professionele snoerloze tondeuse, super stil, en geeft zelf extra kracht bij het werken door dik haar.
€151,95
De Moser Neo Liner trimmer is een krachtige professionele trimmer. De trimmer is zowel snoerloos als met snoer te gebruiken.
€61,95
Deze nieuwe Li+Pro2 tondeuse is uitgerust met de meest geavanceerde technieken.
€219,95
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »