Logosmall

Revlon Nutri Color Creme Fondant Colors 004 Peach 100ml

€ 14,20 € 12,20 Incl. btw
Nog niet gewaardeerd Schrijf je eigen review
Revlon

Nutri Color Creme biedt verzorging en kleur in een! Met deze verzorgende kleurcrème verf je het haar, houdt je je gekleurde haar glanzend of fris je een haarkleur op. Deze Fondant Colors zijn o.a. geschikt om pastel tinten mee te maken, in 4 verschillend

Niet op voorraad
EAN Code:
8432225073187

Informatie

Nutri Color Creme biedt verzorging en kleur in een! Met deze verzorgende kleurcrème verf je het haar, houdt je je gekleurde haar glanzend of fris je een haarkleur op. Deze Fondant Colors zijn o.a. geschikt om pastel tinten mee te maken, in 4 verschillende kleuren en White verkrijgbaar. 

Maak altijd gebruik van handschoenen wanneer je deze creme aanbrengt. Probeer contact met de hoofdhuid zo veel mogelijk te vermijden.

TIP! Wil je pasteltinten creeeren in je haar? Neem dan 5 gram van 000 White en 1 gram van de gewenste Nutri Color Creme Fondant Colors.

 

Gebruik

  • Wanneer het haar gekleurd wenst te worden: Afhankelijk van de gewenste intensiteit, verdun de creme vooraf met Nutri Color Creme White. Verdeel de creme over het haar en masseer het zorgvuldig in. Het product eventueel doorkammen voor egalisatie. Laat de creme 15 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit totdat het niet meer afgeeft.
  • Om de kleur op te frissen of opnieuw glans te geven: Breng de creme aan op gewassen, handdoek droog haar. Verdeel de creme over het haar en masseer het zorgvuldig in. Het product eventueel doorkammen voor egalisatie. Laat de creme 3 minuten inwerken en spoel het vervolgens grondig uit totdat het niet meer afgeeft. 

 

Reviews

0 van de 5 sterren, gebasseerd op 0 gebruikersreviews.

Tags

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.