Logosmall

Mediceuticals

Sorteren op:
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit for Fine, Thinning Hair is zeer geschikt om vrouwelijke haaruitval te bestrijden, voor vrouwen met hormonale stoornissen zoals puberteit, zwangerschap, menopauze en stress.
€66,30
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€23,75
De Mediceuticals Folligen Shampoo voor normaal haar is milder en zachter in de verzorging. Bevat een krachtig anti haaruitval complex (in combinatie met numinox of cellagen).
€54,10
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€60,20
De Mediceuticals Hydroclenz Shampoo is geschikt voor normaal tot droog haar en voor mensen die te maken hebben met beginnende of gevorderd haaruitval (in combinatie met numinox of cellagen).
€21,30
Mediceuticals Advanced Hair Restoretion Kit, is geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar.

Mediceuticals Bioclenz Shampoo is speciaal geschikt voor de normale haar en hoofdhuid. Houdt je haar en hoofhuid gezond met Bioclenz Shampoo, zond
€66,30
De Mediceuticals Therapeutic Rinse Conditioner is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€28,10
Dit is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€70,80
DeMediceuticals Saturate Shampoo is voor droog haar en een droge huid heeft een milde en zachte verzorging. Bevat een krachtig anti haaruitval complex. Gratis verzending.
€54,10
De Scalpro smoothing & detangling brush is een unieke borstel die helpt de hoofdhuid te beschermen en om het haar te ontwarren en glanzend te maken.
€19,25
De producten uit de Scalp Therpies lijn zijn speciaal ontwikkeld voor het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen. Deze kit bestaat uit: TheraRx 250ml, X-Folate 250ml en Therapeutic 250ml.
€63,60
Deze Shampoo is voor mensen met een vette hoofdhuid.
€60,20
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »