Logosmall

Mediceuticals

Sorteer op:
Mediceuticals For Women Kit is zeer geschikt om vrouwelijke haaruitval te bestrijden, voor vrouwen met hormonale stoornissen zoals puberteit, zwangerschap, menopauze en stress.
€57,75
Pure Skin, Scalp & Hair oil. U kunt deze olie op het haar, de hoofdhuid en de huid gebruiken.
Bao-Med is een extreem hydraterende olie en dringt diep door in de huid. De olie voedt en repareert de droge en beschadigde huid.
Het gebruik van de Bao-Med ol
€19,95
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€20,50
Deze shampoo is voor een droge en schilferige hoofdhuid, voor dagelijks gebruik.
€45,50
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€45,50
Deze shampoo voor normaal haar is milder en zachter in de vezorging. Bevat een krachtig anti haaruitval complex (in combinatie met numinox of cellagen).
€41,80
Dit is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€24,25
Geschikt voor iedereen en alle huidtypes en ook voor mensen met exceem, een zeer droge huid en bij jeuk van andere cremes.

Een fantastische creme voor een fantastische prijs!
€9,90
Mediceuticals Hair Restoration Kit is geschikt voor mensen met dunner wordend haar.

Mediceuticals Bioclenz Shampoo is speciaal geschikt voor de normale haar en hoofdhuid. Houdt je haar en hoofhuid gezond met Bioclenz Shampoo, zonder gebruik van su...
€57,75
UV protectie. Alcoholvrij en in water oplosbaar. Deze creme is erg geschikt voor mensen met fijn en dun haar om het door het haar te stylen.
€18,50
Voor normaal haar en en een normale huid. Geschikt voor fijn tot normaal en voor mensen die te maken hebben met beginnende of gevorderd haaruitval (in combinatie met numinox of cellagen).
€41,80
De Numinox spray is geschikt voor mensen met fijn en futloos haar en mensen met haaruitval. Stimuleert nieuwe haargroei.
€28,60
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »