Logosmall

Mediceuticals

Sorteren op:
Deze shampoo voor normaal haar is milder en zachter in de verzorging. Bevat een krachtig anti haaruitval complex (in combinatie met numinox of cellagen).
€19,50
Sale -4%
De Scalpro smoothing & detangling brush is een unieke borstel die helpt de hoofdhuid te beschermen en om het haar te ontwarren en glanzend te maken.
€15,95 €15,25
Medicinale dual-action therapie: gezuiverd Meditar & salysisch complex reduceert de celproductie en verwijdert opeenstapelingen van dode huidcellen.
€21,75
Dit is een hoofdhuid en haarconditioner. Verzacht en kalmeert de hoofdhuid, activeert de doorbloeding.
€25,75
Cellagen For Women Bioactive Haarfollikel Stimulator. Triaminocoptinol een dermatologisch complex voor optimale groei. Femmingen, een natuurlijk anti - androgen DHT remmend complex, stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid.
€29,10
Deze shampoo voor normaal haar is milder en zachter in de verzorging. Bevat een krachtig anti haaruitval complex (in combinatie met numinox of cellagen).
€49,50
Mediceuticals Advanced Hair Restoration Kit for Fine, Thinning Hair is zeer geschikt om vrouwelijke haaruitval te bestrijden, voor vrouwen met hormonale stoornissen zoals puberteit, zwangerschap, menopauze en stress.
€60,75
Deze shampoo is voor een droge en schilferige hoofdhuid, voor dagelijks gebruik.
€21,75
Sale -39%
Geniet van de geweldige Summer Deal van Mediceuticals inclusief een prachtige Mediceuticals Bao-Med Beach Bag!
€97,65 €59,90
De Numinox spray is geschikt voor mensen met fijn en futloos haar en mensen met haaruitval. Stimuleert nieuwe haargroei.
€29,10
Geschikt voor normaal tot droog haar en voor mensen die te maken hebben met beginnende of gevorderd haaruitval (in combinatie met numinox of cellagen).
€19,50
De producten uit de Scalp Therapies lijn zijn speciaal ontwikkelt voor het behandelen van diverse hoofdhuidproblemen. Deze kit is geschikt om te gebruiken bij een droge, schilferige huid en bestaat uit 3 producten: TheraRx Antibacterial 250ml, X-Derma 250
€58,25
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »