Logosmall

Kevin Murphy €27,50 korting op The Best of Mens deal Pakket

  • Geplaatst op
  • Door Deborah Peters
  • 0
Kevin Murphy €27,50 korting op The Best of Mens deal Pakket

Kevin Murphy The Best of Mens deal Pakket geeft je maar liefst € 27,50 korting.

Kevin Murphy The Best of Mens deal Pakket

Speciale aanbieding van Kevin Murphy! Normale prijs € 80,50 nu voor € 53,00, doe er je voordeel mee!

 

Bestel hier jouw Kevin Murphy The Best of Mens pakket

 

Dit pakket zit vol met de best verkopende producten uit onze mannenlijn. Voel het verschil met Stimulate-MeWash en Stimulate-MeRinse. Dit versterkende duo geeft een powershot die je voelt op de hoofdhuid. Samen met Night.Rider en onze exclusieve ShaveCreme krijg je het gevoel dat je van de cover van een tijdschrift bent weggelopen.

 

STIMULATE-ME.WASH 250ML
Dit is de eerste shampoo binnen de KEVIN.MURPHY range speciaal gemaakt voor mannen. Het is een stimulerende en verfrissende shampoo voor het haar en de hoofdhuid. De shampoo heeft een verkoelende werking, stimuleert de bloedsomloop in de hoofdhuid en herstelt de natuurlijk glans van het haar. Het bevat camphor kristallen, bergamot munt en zwarte peper die voor een overheerlijke geur zorgen.

 

STIMULATE-ME.RINSE 250ML
Naast de wash is er voor mannen een verfrissende conditioner. STIMULATE-ME.RINSE is een stimulerende rinse voor het haar en hoofdhuid. Net zoals de shampoo heeft de rinse een verkoelende werking. Camphor kristallen, bergamot munt en zwarte peper koelen en kalmeren je haar en hoofdhuid. STIMULATE-ME.RINSE beschikt antioxidanten die schade door DHT helpen voorkomen.

 

NIGHT.RIDER 30GR 
Dit is een paste met een matte textuur. De paste is geschikt om sterke vormen en extreme looks te creëren. In NIGHT.RIDER zitten elementen van grapefruit en mandarijn. Het ideale styling product voor mannen en vrouwen met korte choppy looks. De wax heeft een super sterke hold en tegelijkertijd de mogelijkheid om extreme kapsels en vormen te creëren. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.