Logosmall

L'ANZA Actie - 10% korting op alle producten

  • Geplaatst op
  • Door Dionne Straks
  • 0
L'ANZA Actie - 10% korting op alle producten

10% Korting op L'ANZA? Wie wil dat niet? Tot en met 26 januari ontvang jij op alle L'ANZA producten maar liefst 10% korting.

Doe er je voordeel mee!

Pak 10% korting op alle L'ANZA producten. Actie is geldig tot en met zondag 26 januari. 

 

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig... Je plaatst je bestelling en bij kortingscode voer je 10LANZA in. Je krijgt nu direct 10% korting op alle L'ANZA producten in je winkelwagen.

 

 

THE L’ANZA STORY

Al meer dan 30 jaar is L’ANZA pionier in de meest moderne en geavanceerde technologieën in de professionele haarverzorging. Van verzorging tot kleur, L’ANZA gebruikt de meest geavanceerde ingrediëntentechnologie, perfect in balans met uit het wild geoogste botanische extracten en krachtige actieve werkstoffen om het haar te repareren, te verzegelen en te beschermen. We hebben een reputatie opgebouwd voor het maken van uitzonderlijke producten die worden geprezen om hun onovertroffen prestaties.

 

Gezond haar is de basis voor een mooie stijl. Ongeacht het type of de textuur, L’ANZA Healing Hair Care biedt de producten om zelfs uw meest ambitieuze haardoelen te bereiken. Healing Hair Color biedt het volledige gamma haarkleuringen; van Permanente, Demi Permanente tot Semi Permanente haarkleuringen voor de mooiste natuurtinten en waarmee ook alle trendkleuren van het seizoen binnen uw handbereik liggen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.