Logosmall

Tijdelijk aktie voordeel Sebastian Molding Mud

  • Geplaatst op
  • 0
Tijdelijk aktie voordeel Sebastian Molding Mud

De Sebastian Professional Molding Mud, welke 2 jaar van het toneel was verdwenen... is terug! Dit ongekend geliefde product van Sebastian is ontzettend populair onder de styling producten liefhebbers. 
 

Een van de belangrijkste vernieuwingen van de Molding Mud is de verbeterde formule, welke er voor zorgt dat er geen residu achter blijft in je haar. Daarmee is tevens het verdelen over het haar nog makkelijker dan voorheen. 
 

Voor de liefhebbers van de nonchalante look is deze elastische texturizer uitermate geschikt. Je kneedt, draait en vormt heel eenvoudig de mooiste en leukste nonchalante lokken in je haar, die de hele dag blijven zitten. Omdat de Sebastian Molding Mud een matte finish heeft, ziet het er ook nog eens bijzonder natuurlijk uit!
 

Tijdelijke aktie!

De Sebastian Molding Mud is al aantrekkelijk geprijsd, maar voor de echte liefhebber die graag wat op voorraad heeft, hebben we nu een tijdelijke aanbieding waarbij we 4 stuks Molding Mud van Sebastian leveren voor 55 euro! Dus pak dat voordeel en geniet van 1 van de topproducten op het gebied van personal styling.
 

"Zo blij dat het weer terug is en zonder korrels! Jippie!"
 

"Heerlijk spul en dat het werkt in nat haar is fantastisch;)"
 

"Beste product ooit, ben blij dat hij weer terug is! Geen ander product kunnen vinden dat zo goed is voor krullen"
 

"Wat fijn dat de Molding Mud weer terug is! Geweldig! Echt onmisbaar, er is gewoon geen ander product wat goed in de buurt komt."

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.