Logosmall

Winnaars Tangle Teezer actie bekend

  • Geplaatst op
  • Door Marco Overkamp
  • 0
Winnaars Tangle Teezer actie bekend

De winnaars van de Tangle Teezer actie die op touw gezet werd door Gloss zijn bekend. 

In de trendy blog van Jennifer Holtslag kwam de Tangle Teezer uitgebreid aan bod. De ongekend populaire en uitermate handige kam/borstel werd verloot onder 5 deelnemers aan de Facebook actie. Inmiddels kunnen wij meedelen dat Marit de Groot, Claudia Noordermeer, Liesbeth Barto, Barbara Kers en Karin Dam de gelukkige winnaars zijn. 


Meer informatie over Gloss vindt je op http://www.glossmagazine.nl

"Gloss gaat in op de actualiteit en geeft de lezer daarbij altijd ‘tips & tricks’ hoe zij dit kan toepassen in haar eigen leven. Gloss brengt daarmee het leven van de nationale en internationale sterren dichtbij de lezer. Het ervaren redactieteam van Gloss doorgrondt het leven van de sterren met een positieve insteek. Gloss is een inspirerende glossip voor jong en oud met het laatste nieuws rondom de sterren, aangrijpende spannende verhalen, rubrieken en columns over beroemdheden en de “gewone” mens. Gloss brengt meer dan nieuws alleen. Gloss: Dicht bij de sterren, dicht bij jezelf."
 

Angela Hoogeveen (hoofdredacteur Gloss)

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »